Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Iniciativa HateFree = infekce dnešní doby

Okolnosti a samotná existence tohoto zvláštního společenství lidí mě donutily, abych se vyjádřil k jejich počínání. Co je tedy HateFree vlastně zač? 

Jedná se o iniciativu, která usiluje o život bez nenávisti a násilí. To jsou jistě krásná slova, jenže co se pod nimi skrývá? Tato organizace čerpá desítky milionů z jakýchsi Norských fondů a samozřejmě také z našeho státního rozpočtu. Vedou ji lidé, kteří se dávno vzdali racionálního uvažování, jejich mottem je tolerance a to za jakoukoliv cenu. Jedná se o novodobé kolaboranty, kteří svým počínáním ohrožují Českou republiku. Problémem celé Evropy není, že by byla netolerantní, její problémem je právě až příliš velká tolerance. HateFree může být vlastně návodem pro vás všechny, kterým se nechce slušně pracovat, založte si podobnou organizaci a budete se mít královsky.

Bohužel tato propaganda stále sílí, logo HateFree se objevovalo např. v seriálu Ulice, nedávno bylo rovněž jako příloha v podobně odznáčku přibaleno k časopisu Bravo. K odkazu se také hrdě hlásí Majáles v Českých Budějovicích. Organizace se tak snaží oblbnout větší množství lidí a veřejně útočí na názory těch, kteří s nimi nesouhlasí. Česká republika je hrdá země a její vyspělá společnost by se neměla nechat podobnými spolky ovlivnit, naopak by proti nim měla nekompromisně zakročit a smýt to bláto jednou pro vždy. Než se tak ale stane, pojďme si připomenout pár ukázek z jejich „práce“.

 

Ne naším jménem

Kampaň „Ne naším jménem“ má ukázat několik muslimů, kteří se distancují od násilí ve jménu islámu a kteří zároveň dodávají, že to nemá nic společného s jejich náboženstvím. To je samozřejmě obrovská lež, stačí nahlédnout do koránu (svaté knihy islámu) a pochopíte, že islám k takovémuto chování a obzvlášť k útokům proti nevěřícím sám vybízí. Namátkou několik veršů: Korán 7:41 „Pro ně budou v pekle lůžka připravena a na nich pokrývky ohnivé - a takto My odměňujeme nespravedlivé!“ Korán 3:10 „V ten den nebudou nevěřícím majetky ani děti jejich proti Bohu nic platné a stanou se palivem pro oheň pekelný.“ Korán 9:123 „Vy, kteří věříte! Bojujte proti těm z nevěřících, kteří jsou poblíže! Nechť ve vás naleznou tvrdost a vězte, že Bůh je na straně bohabojných!“ Podobných veršů najdete v koránu stovky, stačí do něho nahlédnout.

Je zde tedy vidět snaha o vsugerování dojmu lidem, že islám ve skutečnosti není zlý a že ti, kteří to zlo páchají, jsou radikálové. Skutečnost je ale taková, že podle koránu jsou to právě ti správní muslimové. Pokus o vnucení kolektivní neviny je tak velice úsměvný. Představme si projekt takovéhoto rázu v době po 2. světové válce, tehdy mohla být s líbivým heslem „ne mým jménem“ vyfotografována řada členů wehrmachtu, byli to přece jen vojáci a plnili příkazy. Změnilo by to něco na problematice nacismu? Samozřejmě že ne, stejně jako desítky vyfotografovaných muslimů nezmění nic na tom, že islám je nebezpečná ideologie, která musí být v Evropě zakázána.

 

 

Prague Pride

Další kampaň nese název Prague Pride a týká se homosexuality. Domnívám se, že homosexuálové jsou dnes v našem prostředí celkem tolerováni a nejsem si vědom, že by vůči nim docházelo k nějakým útokům. HateFree a podobné organizace z nich ovšem stále dělají chudáčky a svým chováním je tak vlastně protěžují nad heterosexuály. Slogany použité na jednotlivých fotografiích jsou naprostou morální bažinou. Má jít o hloupé otázky, které jsou často homosexuálům pokládány. Když se náhodou i vás někdo v budoucnu na něco blbě zeptá, neváhejte kontaktovat HateFree, oni si na to vyčlení peníze ze státní kasy a založí vám kampaň. Takto se dělá byznys přátelé, takhle se mrhá se státními penězi. Osobně proti homosexuálům nic zásadního nemám a všichni víme, že v minulosti to neměli lehké, současný mediální nátlak, akce typu Prague Pride a velebení homosexuality obecně už ale může většinovou společnost obtěžovat a naopak tak být kontraproduktivní.

 

 

Další projekty

Na pár dalších fotografiích můžete vidět ukázky z jiných kampaní.

 

 

 

Odpověď veřejnosti – humor a vtip

K radosti všech stoupá počet lidí, kteří se ideologickou zaslepeností HateFree nenechali ovlivnit, zachovali si zdravý rozum a reagují na ni s patřičnou dávkou humoru, kreativity a recese.

 

 

 

Autor: Marek Morávek | úterý 19.5.2015 15:06 | karma článku: 42,26 | přečteno: 4839x
  • Další články autora

Marek Morávek

Sto let hokeje v Hradci? Navraťme klubu jeho identitu, navraťme mu původní klubové barvy

Královéhradecký hokejový klub plánuje změnu identity. Generální manažer Aleš Kmoníček o tom informoval v sekci ptejte se. Znovu tak začalo rezonovat téma možného návratu klubových barev v kombinaci červené, žluté a bílé.

29.2.2024 v 16:44 | Karma: 11,82 | Přečteno: 1275x

Marek Morávek

Národe prozři, uvědomění je tvé pravé já

Mezi ovocnými sady plných rozkvetlých stromů, za nimiž v dáli borové lesy se černají, ukrývají se úrodné lučiny, jež prastarý balvan stráží. A stejně jako v omšelém tom balvanu zub času hlodá, tak lid náš zapomíná.

22.1.2016 v 11:48 | Karma: 16,76 | Přečteno: 516x | Diskuse| Ostatní
  • Počet článků 2
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 12496x
„Národ kupodivu není nikdy spasen ani ztracen vítězstvím nebo porážkou jedné strany, je-li v něm rozumnost rovnoměrně rozložena.“

 

Ferdinand Peroutka

Seznam rubrik