Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Každému studentovi střední vojenské školy musí být jasné, že jde o bojovou zkoušku. Jde o průzkum bojem. Synchronizace útoků do jedné hodiny, jejich stupňování a organizace nesvědčí o ideologicky zmatené drobné skupině teroristů, která provede individuální útok, aby si pohladila své psychologicky zmatené ego zatemnělé pomstou.

Akce byla profesionálně naplánována a organizována a měla za úkol, vedle vyvolání zmatku a strachu, vyzkoušet reakční dobu policie a jejích složek a případné zapojení armády a dalších složek státu. 

Takže zatímco zdrogování muslimští mládenci prožívali svůj orgasmus z krvavé lázně, dovedu si představit, jak o kousek dál stáli jiní a měřili dojezdové časy, množství přistavených jednotek a zkoumali jejich vybavení. A pak další, kteří sledovali vše dohromady.

Nedovedu si představit co se stane v okamžiku, kdy najednou v Evropě udeří několik tisíc skupin. Příslušný počet lidí už k tomu mají. Prostředky k dorozumění také. Už nikoliv nevýkonné vysílačky. Počítač a mobil má každý v kapse.

[>-] http://pohranicnik.blogspot.cz/2015/11/krvavy-patek-trinacteho-v-parizi-co-dale.html

1 0
možnosti
  • Počet článků 2
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 12496x
„Národ kupodivu není nikdy spasen ani ztracen vítězstvím nebo porážkou jedné strany, je-li v něm rozumnost rovnoměrně rozložena.“

 

Ferdinand Peroutka

Seznam rubrik