Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

T53o90m25á91š 20P68a86k

23. 8. 2015 12:52

víte milý odpůrce, velice si vážím faktu, že jste se zdržel urážek a píšete slušně a proto vám i slušně odpovím.. Chápu, že to jste napsal si myslíte ale 

.. mýlíte se

pokud si myslíte, že nenávist jež tu nyní mezi částí lidí panuje zmizí spolu s muslimy...nezmizí, jen se začnou stejnými slovy vyjadřovat o lidech jež mají právo tu žít stejně jako vy nebo já, tedy o Romech.. pokud si myslíte, že kdyby náhodou Romové jako zázrakem zmizeli, byla by ta skupina spokojena mýlíte se znovu... našli by si další cíl, židy.. nebo vás protože nemáte modré oči... Muslimové jsou jen vítaný prostředek pro ventilování nenávisti proti komukoli...

a mýlíte se podruhé

pokud si myslíte, že jednobarevná izolovaná společnost má lepší šancí přežít... Vemte bágl a projeďte svět... Zjistíte, že opak je pravdou... Jeďte se na to podívat sám a neposlouchejte lidi co se vám snaží nalhat báchorky o tom, jak za našimi hranicemi jsou lidé nešťastní a bojí se kvůli uprchlíkům vyjít z domu... nebo si položte jednoduchou otázku.. jsou snad Němci úplně pitomí, že by neuměli zarazit něco co většinově nechtějí? Nebo Francouzi? Holanďani? máme snad "patent na rozum" jen u nás?

0 0
možnosti
PH

To je možné, že by si někoho dalšího našli, to ale neznamená, že s muslimy a cikány nemají pravdu.

0 0
možnosti
ČP

Naprostý souhlas. Podepisuji se pod Vaše slova.

1 0
možnosti
JK

Dávám autorovi palec nahoru, ještě, že se vědátoři a jejich studenti, kteří jsou na stejné výplatní listině jako uprchlíci, tedy neproduktivní a pouze ze státního rozpočtu vysávající kapitola, podepisují jmenovitě. Až se za několik let naplní katastrofické scénáře, bude to posuzováno stejně jako tzv. zvací dopis v roce 1968 a budou s novou zkušeností nazváni pravým jménem. Nebudou se moci schovávat za jakýsi dav, ale budou moci být nezpochybnitelně ztotožněni, možná se za ně budou jejich potomci stydět jako se stydí potomci pomýlenců z bývalých krizových historických situací.

0 0
možnosti
JK

A co kdyby si každý dělal, co sám uzná za vhodné? Oni do toho nebudou kecat vám a vy si necháte od cesty ty patetické nacionalistické kecy o vlastenectví a jiných mizerných ctnostech.

0 9
možnosti
Foto

Tak doufam, ze pujdete s tema svyma kecama prikladem

2 0
možnosti
JM

Pane Morávku, sice nepatřím ani k jednomu vámi popsanému táboru, i když mne občas častují tím krásným výrazem sluníčko, přesto mám poznámku, k vašemu článku.

Vy to sice píšete z pohledu českého vlastence, ale naprostá většina lidí kteří jsou v diskusích proti imigrantům se identifikuje s EU. Když píší my, nebo u nás, nemyslí Českou republiku, ale EU. Na druhou stranu, stejní lidé v diskusích odmítají přijmout jakoukoliv vinu za kolonialismus a vojenské výboje členů EU, jejichž smutným důsledkem uprchlíci jsou.

Samostatnou kapitolou je přístup českých vystěhovalců, z nichž mnozí zůstali v zahraničí ilegálně a kteří se nyní vehementně staví proti tomu co sami udělali a považují se za něco lepšího, než ta současná vlna. U těchto lidí je těžké tvrdit, že nejde o rasismus.

0 17
možnosti
ZU

To nemá s kolonialismem nic společného. Jsou to jen takoví horší cikáni odjinud. ....

4 0
možnosti
MN

Já se obávám, že u většiny z těch, které v článku oslovujete, je jejich otevřená teoretická náruč vůči nynějšímu africkému a arabskému exodu běženců jen velká póza, protože je to teď mezi sluníčkáři "IN".

Je to stejný módní kýč a klišé jako je vlna vegetariánství, greenpeace nebo hipsterů.... mladí lidé, kteří "vítají" běžence, považují pojem národ za srandovní "oldschoolový" pojem, který patří jako retro tak do sedmdesátek nebo osmdesátek minulého století.

Opravdu nebezpeční jsou ti, kteří to myslí vážně a jejichž cílem je smíchání ras v Evropě a vytvoření jakéhosi univerzálního Evropana. Když ale smícháte všechny jedinečné unikátní barvy, pak dostanete barvu bahna.

15 0
možnosti
PK

Aha.Na to už jsem starej.Pokud tohle omladina bere jako pózu,tak potěš koště.Tím spíš,že dnešních dvacetiletých se to týká bezprostředně.O jejich dětech nemluvím.

2 0
možnosti
PF

P34e61p88í66k 40F63i66n

11. 7. 2015 16:54

Šejna ty si wůl :-D kolik si zaplatil tvé slovenské "manželce" za sňatek? dobrovolně to určitě nebylo, na to, aby poznala co jsi za debila jí musela stačit půlhodina :-D 

podle mě a toho co jsem tu od tebe zatím četl (s pauzama, páč takový zvratky se nedaj číst v kuse) budeš traumatizovanej chudák, kterýmu rodinu (jak ty říkáš i tebe) "perzekuovali" zlí komouši :-D nejspíš jste jeli v rozkrádání socialistickýho majetku a přišlo se vám na to ;-) njn, když se žere, má se mlaskat potichu :-D 

podsouváš druhým slova který nenapsali, napadáš a urážíš ... chudáček náš malá ;-) hele, určitě v nějakým blízkým městě bude otevřená pohotovostní lékárna kde dostaneš svý sedativa (doktorovi řekni, že potřebuješ zvýšit dávky) 

abych tě potěšil, už pár let pracuju a žiju v Německu a ano, šel jsem za lepším ;-) ale nikdo mi nic zadarmo nedal, pracovat musím a neotravuju úřady aby se o mě staraly ;-) 

chceš to přeložit do němčiny? nebo chceš příběh kdy turecký "takyněmci" ve třetí generaci kašlou na němčinu a jenom sajou dávky? přijeď, nechám tě přespat na zahradě ;-) můžeš se přesvědčit sám ;-) 

PS: pokud nenajdeš otevřenou lékárnu, popros náhodnýho kolemjdoucího aby ti pořádně naliskal, třeba to na chvilku pomůže ;-) udělal bych to sám, ale seš trochu z ruky ;-)

8 0
možnosti
ZU

Rád vypomůźu, Praha. ..

1 0
možnosti
JS

Lituji, ale pokud nějaký stát zvítězí v nevyhlášené válce, má možnost poražené buďto povraždit nebo se o ně postarat. Je absurdní tuto situaci řešit distribucí poražených do států, které s tím nemají nic společného.

1 0
možnosti
MK

Šejno...proč zde nechci islámské imigranty. 

Rotherham - Nejméně 1 400 dětí bylo v anglickém městě Rotherham vystaveno mezi lety 1997 až 2013 "otřesnému" sexuálnímu zneužívání. Zprávu si nechala udělat městská rada. Unášeny, bity, prodávány a znásilňovány měly být i děti ve věku kolem 11 let. Vychází najevo, že úřady rozsah problému tušily, ale vyšetřování se vyhýbaly - obávaly se, že by byly nařčeny z rasismu. Většina pachatelů totiž pocházela z Pákistánu.

http://m.ceskatelevize.cz/ct24/svet/284258-zneuzivani-deti-ve-velkem-anglicky-rotherham-je-v-soku/

7 0
možnosti
PK

Víte, osobně bych řekl asi toto.Evropa má velký problém s uprchlíky.Vím to já, víte to vy.Vědí to příznivci i odpůrci onoho trapného #prijimam.Asi bych nebyl proti pomoci lidem,ať jsou z jakéhokoli kontinentu. Jenže zde se stále řeší nyní přijímám.Ale stále nemám zodpovězeno co bude dál. Chci věřit tomu,že ti,co si vyvěsili #prijimam někde na profilu,se ze svých prostředků o své neznámé přátelé postaraji,dají jim ubytování,jídlo,vzdělání a práci.A že si je budou hlídat.Myslím že když tak okázale #prijimaji,nebude pro ně nějakých 1500 přátel z Afriky problém.Zásadní problém je ale v tom,že nevím co bude dál.Nechci se tady za rok hádat, že dalších x tisíc nepřijímám.Problém tu je,řešit se musí tedy tady.Ale uciňte kroky k tomu,abychom ten stejný problém neřešili každoročně.

5 0
možnosti
PK

Zajímavá diskuze.Ten,jenž chce přijímat statisíce uprchlíků z Afriky,uráží sprostě ženu, která zjevně pochází z Evropy a nazývá jí imigrantkou v ČR. Moc se omlouvám že jsem mírně OT,ale mě to urazilo.Tímto se Vám, paní Zuzano Vass omlouvám za všechny hlupaky a tupce.Je mi na zvracení když vidím,jak se ti tolerantní, milující #prijimam chovají, když někdo má jiný názor.Že by první krůčky tréninku Šaríja?

7 0
možnosti

Mohl byste sdělit obecenstvu, kdo chce přijímat statisíce uprchlíků z Afriky? Mohl byste sdělit, odkdy je slovo "imigrant" urážka?

Moje žena pochází ze Slovenska. Je tedy imigrantkou. A vůbec to slovo nepovažuje za urážku.

Pokud neznáte význam slova imigrant, strejda Google vám pomůže.

Připomínáte mi slavný výrok Vlasty Buriana z jednoho českého filmu: "za prvé nevím, co to znamená, za druhé mě to uráží".

0 3
možnosti
  • Počet článků 2
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 12496x
„Národ kupodivu není nikdy spasen ani ztracen vítězstvím nebo porážkou jedné strany, je-li v něm rozumnost rovnoměrně rozložena.“

 

Ferdinand Peroutka

Seznam rubrik